Ulme lihtsalt

Eelmise aasta lõpu poole, leidsin kodust üles The Sims 2 plaadid, mida miljon aastat taga otsinud olin. Mõistagi tõmbasin nende abil mängu arvutisse ja teate mis? Ma olen Simsist lihtsalt sõltuvuses! Uskumatu lihtsalt, ma ei julge öeldagi, kaua ma seda täna mängisin. Selle asemel oleksin saanud palju muid ja targemaid asju teha.
Vahepeal juba mõtlesin, et keegi võiks minu eest mängu ära peita (plaati mõtlen). Kasvõi lihtsalt mõneks ajaks. Aga iga kord, kui sellisele mõttele tulen, siis mõtlen ümber! Ilmselt see ''Simsi sõltuvus'' on kõigest ajutine (tahaks loota). Ma nüüd ei tea kuidas seda reaalses elus kaotatud aega tasa teha (tegemist ikka päääääris mitme tunniga). PS. Võite alati kommenteerides igasugu soovitusi jagada, sest ma ei taha olla järgmine HDTanel.

Täna sain kätte ka oma kaua-oodatud MP3 mängija, mille tellisin Aliexpressist minu mäletamistmööda novembri esimesel poolel. Hiinast asju tellides on pidevalt selline põnevus, et kas tuleb ja millal tuleb ja milline tuleb. Tihtipeale on netis pildina üleval üks asi, kuigi tuleb kohale hoopis mingi teine, kuid küll sarnane asi. Minul läks seekord hästi ja sain õige asja, aga üks pisiasi mida kaasas polnud oli laadimiseks/arvutiga ühendamiseks tarvilik USB juhe. Aga see-eest töötab korralikult (panin mälukaardi sisse ja proovisin). Kas keegi teab kust ma võiksin leida sellise USB?

Share:

1 kommentaari

  1. Soovitan sellega oomipoodi minna ja kysida sellise usbi jarele :D

    VastaKustuta