Esimene (ja viimane) video

Seekord midagi teistsugust, väike videopostitus. Selle hullu mõtte peale tuli tegelikult Kai (nagu ka videos mainisin), seega süüdistage ainult teda :D Asi oli siis täpsemalt ühes kommentaaris, Kai viimases postituses SIIN. Ja kuna postitusele lisati kommentaar, mis Kaid väga naerma ajas, tahtis ta väga, et filmiksin oma reaktsiooni, kui seda loen. Siin see on!

Share:

4 kommentaari

  1. No otseselt loll see küsimus ei olnud, lihtsalt marunaljakas :D Ma küsiks hoopis vastu, et mismoodi nägijatel selle häda nr. 2 lood on? Kas koguaeg vahite? Ma olen ise küll nägija olnud, aga no vot kohe üldse ei meenu, mismoodi ma nendel hetkedel käitusin :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ''Otseselt loll küsimus ei olnud''...ei olnud või? :D Jah Kai, nende aastate jooksul, mil Sa pime oled olnud, on asjad muutunud. Kõik nägiad uudistavad muudkui, mis asi nüüd potti kukkus ja kui palju seda on jne :D:D Ega teie pimedad olete ainukesed veidrikud kes nii ei tee :D:D

      Kustuta
  2. oot-oot, kas Sa praegu naersid mu üle või? :D
    Tegelikult oleks võinud inimesele võib-olla lihtsalt vastata, et kasutan täpselt sama palju paberit kui nägijadki (ma vähemalt oletan nii, sest ega ma kindlalt väita ei saa, kuna ma ei käi üldjuhul teistega koos vetsus).
    Igaljuhul julgustan ma küsima ja peaasi, et saab kummutada mingisuguseid väär arusaame pimedadest ja meie tegemistest nagu me oleksime mingisugused müstilised olendid teiselt planeedilt.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Pimedad ongi müstilised, see pole mingi uudis :D

      Kustuta