Suurepäranesuurepärane päev!!!

Eeva ja Villu
Täna see juhtus...Minu kauaoodatud päev jõudis kätte (mitte et ma nüüd esmaspäevi nüüd niiväga fännaks..), aga nagu ma juba mitmes eelnevas postituses öelnud olen, siis täna (esmaspäeval, 13. aprillil) tulid meie kooli esinema Eeva ja Villu Talsi. Ootamine muidugi tasus ikka täiega ära!! Just mina olin see, kes hommikul tõustes esimese asjana mõtles, et ohhhh, ma tahan juba kooli minna! (PS.Ikka selle kontserdi pärast) Tegelikult ma ootasin seda niiiniii väga, et ma ei suutnud väga naljalt isegi mitte magama jääda...Kindlasti nüüd mõtlete, et Linda on peast täiesti ogar, aga kuidas te ise reageeriksite, kui teie lemmik-ansambli esindajad (antud juhul Curly Stringsi) tulevad otse Sinu juurde, Su kooli...Uskumatu lihtsalt!! Muide, kas ma olen juba maininud, et Eeva Talsi on minu üks suuri eeskujusid? Olen või? No ma siis just ütlesin uuesti...
Kui nüüd tänase kontserdi juurde minna, siis arvake ära, kes ennast võimalikult ette istuma surus? Ikka Linda (kuigi kui nüüd aus olla, siis tegelikult ma ei pidanud selle koha pärast võitlema). Ma ei saanud ju ometigi sellisel kontserdil tagumise pingiga leppida. Kui Talsid tulid lavale, siis appiiiii ma läksin nii äksi täis.....niiilaheeee!!! Klassiõele, kes istus kohe otse minu kõrval, pakkus minu emotsioon küll nalja. Tore eks? :D Kontsert mulle väga meeldis, see oli nii vinge, et nad rääkisid oma minevikust ja lapsepõlvest ja sellest kuidas nad kohtusid ja Curly Stringsist üht-teist...Supeer! Kas teatsite, et Eeva oskab hiiu-kannelt mängida? Mina küll ei teadnud, aga Ta mängis seda ülihästi!
Appiappiiiii, kui kontsert lõppes....kujutate, ette, ma sain rääkida oma iidoliga!! See on minu jaoks nii suur asi! Päriselt ka! Paljud teist kuulavad Rihannat, Nicki Minaj, Ed Sheerani või üldse kellegi teise loomingut...te ilmselt ei saagi teada, mis tunne on rääkida oma lemmikuga silmast- silma...Kujutage nüüd ette, et teie enda lemmiklaulja seisab otse teie ees ja saate temaga rääkida, temalt küsida....Mina sain seda kogeda ja olen sellest siiamaani nii sillas kui sillas üldse olla saab!!!
Sain lõpuks oma plaadile autogrammi...Mii soo häppiii
Teate seda tunnet, kui õnne on nii palju, et Sa lihtsalt keksiks, kargaks, naeraks, hüppaks.....Jap, just selline ma olin..peale saalist väljumist..Ma olin viimati nii õnnelik oma sünnipäeval, kui Kai ja Joosep mulle üllatuse tegid...Vahetund kestis 20 minutit ja üle poole sellest ajast ma olin telefoni otsas ja jagasin oma kirjeldamatut rõõmu....Kaiga. Ma loodan et Kai kõrvadest jäi midagi järele ka, ma oma ülevoolava tujuga kilkasin ja keksisin ja seletasin ja väljendasin oma emotsioone iga võimaliku hääletooniga (koridoris möödujad ja lihtsalt pealtvaatajad arvasid et ma olen peast ogar ja naersid...ma ise nägin..põhimõtselt olingi ju...ma ei kontrolli oma emotsioone, kui ma olin õnnelik...aga kas peakski). Ma aina kilkasin ja rääkisin kui vaimustuses ma sellest olen, et nägin Eevat ja et sain temaga rääkida jnejnejne..Kai põhimõtteliselt lihtsalt kuulas, kuidas ma Talle kõrva lalisesin (Kai, mul on natuke kahju Su kõrvadest, aga mitte väga, Sa ju hirmsasti tahtsid kuulda mind üliheas tujus....R.I.P Kai kõrvad). Oma ülevoolavas tujus nagu alati, mul tuli pisar silma....päriselt, naersin, nutsin, olin ülimegaõnnelik. Jap, peale koolikella helisemist pidin ju kõne lõpetama ja tunnitöösse süvenema, kuid seda ma ka väga hästi ei suutnud, nii hea oli olla lihtsalt...Koolis on hea ja ülevoolav tuju...See on midagi uut, muig.
Teine vahetund läks veidi leebemalt, aga tuju oli ikka veel sama hea (tegelikult praegu on ka veel), mõte ei jõua järgi...oooomaaaigaaad, ma sain Eevaga rääkida!!! (plaadile küsisin autogrammi ka) 
Igatahes kõik on niiiiiiisupeeeer!! Niiväga ootan juba Käsmu kontsertit, kus lähen Curly Stringsi kuulama!!...Andke andeks et tuli järjekordne suhteliselt ebaloogiline postitus, aga ma ei saa ju midagi teha, kui inimene on niiii õnnelik! Annate andeks eks? Elasite mu sünnipäevapostituse üle, seljuhul elasite selle ka..Peaasi, et mul on endal hää olla ja laps ei karju (PS.rõõmuhõisked ei loe).

Share:

3 kommentaari

  1. Mina tahtsin kuulda, kui oled õnnelik või??? Ei mäleta ja kui ma tõesti olen midagi sellist lolli suust välja ajanud, siis, Lindake, ära igat mu sõna ka nüüd tõsiselt võta.
    Kindel see, et kisendasid mulle kõrva ja tänan muretsemast, mu kõrva trummikiled on nüüd puruks ja jooksevad verd....naaiiš, eks ole! :D

    VastaKustuta
  2. Muidugi tahtsid! Sulle ju meeldib kui ma õnnelik olen :D:D:D Ma ei kisendanud...ise Sul on see telefoni heli kõige kõvema peal..mina pole süüdi ju :D

    VastaKustuta
  3. Linda ütleb: "Kai, mine vaata mu blogisse! Ma lisasin postitusele pildi!"
    Mina: "Lähen vaatan Su blogis pilti või?"

    Hästi paned, Linda, aga no ma tulin ja vaatasin siis Su pildi üle, aga vot ei näe. Huvitav kas asi on minus või Sinu blogis? :P

    VastaKustuta