Juuste annetamisest

Ma olen juba mitu-mitu aastat mõelnud, kui tore on inimeste aitamine. Nii vahva, et on olemas mehi ja naisi, tüdrukuid ja poisse, kes tõesti tahavadki midagi head teha, neid, kellele meeldib inimestele lihtsalt niisama head meelt valmistada.
Peaaegu kiilakas
Üldiselt olen ka mina üks nendest, kellele toob naeratuse näole kellegi abistamine või lihtsalt hea meele tegemine. Tihtipeale polegi mul muud vastu vajagi, kui tänu ja rõõmu täis naeratus.
Sel korral otsustasin minna asjaga nii kaugele, et füüsiliselt tükike endast kellelegi ära anda. Võtsin vastu julge otsuse ning annetasin oma ligi 36 cm pikkuse juuksepatsi nendele, kes mingi haiguse tagajärjel oma juuksed kaotanud on, olgu selleks siis alopeetsia või vähk.
Konkreetsele mõttele juuste annetamisest tulin pea aasta tagasi. Otsustasin tol korral asja edasi lükata, et oma peakarvu veelgi pikemaks kasvatada. Mida rohkem seda uhkem. Nii võrdluse mõttes näitan pilte mõnda aega enne ja pärast lõikust. Nii sai pikakiharlasest lühikiharlane.

Viimane pilt pikkade juustega
Selleks, et juukseid annetada, on vaja:
1) Minna juuksurisse ja juuksed maha lõigata (enne tuleb juuksed muidugi patsi panna).
2) Täita ankeet lehel www.sinujuuksed.ee
3) Saata pats lihtkirjana lehelt leitavale aadressile.
4) Oodata meili peale kirja juuste kohale jõudmisest.

Ja nii lihtne see kõik ongi. Lisaks sellele, et saad kellelegi teisele head teha, saad endale uue ja võibolla ka huvitavama välimuse. Minult on juba praegu palju küsitud, kas mul kahju ei olnud. Sellele ausalt vastates. Ei, mul ei olnud sugugi kahju, kuigi praegugi on ikka veel tükk jebimist õige soengu tegemise või sättimisega. Juuste pikkuse muutus tõi paratamatult kaasa ka kerget garderoobi värskendamist, sest üks riideese võib juuste pikkuse muutudes hoopiski erinev välja näha (selleni ma veel täielikult jõudnud ei ole). Aga mina olen rahul, minu juuksed kasvavad ju tagasi :)


PS. Mõnel päeval ei suuda ma tegelikult isegi uskuda, et ma seda tegin.

Share:

2 kommentaari