Videopostitus/Kai ja Kai

Nagu mu eelnevast postitusest saite lugeda, siis terve Arvamusfestivali vältel+veel poolteist päeva veetis Kai minuga siin minu kodus, Paides. Õhtul mõnusalt oma toas olles tegime ka mõned videod. Mingi hetk palus Kai, et paneksin uuesti kaamera tööle, sest ta tahab mulle midagi tähtsalt öelda..paljastusid mõned üksikud ja huvitavad ''mõtted'', noh. Pikemat juttu vaja ei ole, kõik saab teile videoga selgeks. Oh Kai, Sind küll, oled ikka tore mul küll :D (1.video)
Siit, teisest videost saate näha teisi videoid, mis me tegime. Palju me neil päevil kahjuks filmida ei saanud, sest telefonid ei tahtnud meiega koostööd teha (Kai aiföön lihtsalt feilis ja minu telefoni mälu on praktiliselt täis). Seega lubage esitleda kolme (kokkupandud) videot meie ühest päevast. See video on ka Kai enda blogipostituses, SIIN.

Share:

1 kommentaari

  1. 1. Minu ifföön EI feilinud, eksole- mul oli lihtsalt liiga palju videosid juba :D
    2. Sellest on jah kahju, et rohkem ei filminud, aga õnneks seda viga saab parandada ;)
    3. Ahjaa, kirjutan siia ka, et mis selle vasaku, parema ja nimedega on. Ma seletasin videos seda natuke valesti. Linda või ükskõik, kes nägijast sõber on mul kaasas ja kui mina ei tea kuhu minna ja millist käsklust järmiseks Džännule öelda, siis Linda annab mulle natuke varem teada, et kuhu peaks järgmiseks pöörama. Kuid point on see, et Linda ei saa öelda ise "keera paremale", sest siis koer täidab temalt tuldud käsu ja see ei ole hea, sest käsklus peab alati tulema kasutajalt endalt. Kuigi tegelikult Džännu on juba nii vana küll, et pigem allub ainult minu käsklustele, aga kuidagi harjumuseks saanud see Peeter, Viktor, Pauliine jne. :D

    Sain vist nüüd kõik südamelt ära kirjutada :)

    PS. Minge ostke selle nädala Naisteleht :P

    VastaKustuta