Segadus kuubis

Kuna Kai  ei kavatsegi mind enne rahule jätta kuni olen midagi uut blogisse postitanud, siis olin kohustatud midagi oma segaste mõtetega valmis kribama. Kuna viimastel päevadel midagi märkimisväärset juhtunud ei ole, siis seekord peate leppima suhteliselt ebaselgete ridadega, selline ongi tavaline Linda, lihtsalt tema ise (mina), oma geniaalsete mõtetega... (lihtsalt üritage aru saada)

Unistusi on miljoneid, meil kõigil. Kes unistab lotovõidust, kes sõbra kallistusest, kes üldse millegist kolmandast või neljandast asjast.... Unistada saab kõigest:  inimestest, tegudest, suurtest ja ka kõige pisematest asjadest (pisikeset lillest suvalisel päeval, lihtsast kingitusest või kõnet lähedaselt kes leiab aega selleks, et lihtsalt öelda: ''Tsau, kuidas läheb''). Olen üks nendest inimestest kes iga õhtu enne uinumist unistab erinevatest asjadest, enamus nendest on kategooriliselt mitte-teostatavad, kuid arvan, et huvitav on endale luua kindlad sihid mille järgi tegutseda ja kuhu poole püüelda. 
Üks sellistest unistustest mis on juba pikka aega minu mõtetes ekselnud: laulda koos Tõnis Mägi-ga suurel laval. See on nimelt üks minu suurimaid unistusi (Olen sellest vaid Hannale rääkinud), kuid olen täiesti kindel et see jääb teostamata. Ma tohutult armastan laulda ja oleksin nõus ükskõik mida tegema, et saaksin endale imelise lauluhääle, et unistust siiski (kuidagi) teostada  Ebahariliku teismelisena kuulan enamus ajast ainult Eesti muusikat (eelistan Tõnis Mäge, Urmas Alendrit, Mari Jürjensit ning ansamblitest Curly Stringsi ja Kõrsikud)(*märkus: vabandust nimede käänamise pärast ).  See komme  sai alguse mõni aasta tagasi, kui taipasin, et Eesti enda muusika ongi just see kõige parem ja mis mulle tõsiselt meeldib.
Sellele veidi sarnane unistus... Ma väga-väga sooviksin kunagi luua oma enda folk-ansambli, kus on koos mina ja mõned minu head sõbrad, kellele meeldib selline muusika ja kes tunnevad rõõmu sellest mida nad teevad. Miks just folk? Just sellepärast et ma ise ainult seda kuulangi ja arvan et see muusikastiil peegeldab seda, mis on inimese jaoks tõeliselt oluline, kodu. Võtame näiteks Curly Strings (Olen nende paandunud fänn), nende ansamblis on koos vanad tuttavad, ansambli iga liige naudib igat hetke koos olles ja koos muusikat tehes (see on pelgalt minu enda järeldus, kõik see peegeldub nende endi olekutes).
Minu kõige ebareaalsem unistus on ära käia kosmoses (loe: Kuul). Ma isegi ei tea kust kohast ma sellise hullumeelse idee võtsin. Okei, see on tõesti 100% välistatud et ma sinna kunagi jõuan, aga mõtetes olen seal tuhandeid kordi käinud. Kujutage ette suveööd, tähistaevast, lamamas pikali murul ja vaadates seda lõpmatut tähtedega täidetud ruumi. Sa tunned et oled tohutult väike ja ei saa kunagi teada mis seal suures lõpmatuses peitub. Kuid nüüd kujuta ette, mis tunne võib olla ise seal samas lõpmatuses (loe: kosmoses) ja näha oma koduplaneeti nii väiksena nagu pole seda mitte keegi teine varem näinud. 
Nagu ma ka oma enesetutvustuses mainisin, tahaksin ma tulevikus töötada meditsiinilisel alal (medõena või erialaarstina). Minu kirg on aidata inimesi, tahan et sellest mida ma teen oleks ka kõigile teistele kasu. Ehk on tõesti veel vara sellele kõigele mõelda, aga arvan et elus on palju lihtsam läbi lüüa, kui on kindlad sihid paigas (mida teha, miks teha, kuidas teha). 
Ja lõpetuseks.. Minu TOP 1 unistus (ootab kannatamatult teostamist)... Ma tohutult palju, üli väga, mõistust kaotavalt soovin endale labradori. Ma pakuks talle unelmate kodu, ma räägiks talle kõik oma saladused, ma armastaksin teda, mängiksin temaga. Praegusel momendil on see tõesti vaid unistus, kuid selle ma plaanin ellu viia mõne aasta jooksul (see unistus küll kuskile ei kao). 

Kui midagi jäi tekstist arusaamatuks, loe aga uuesti, kui aga said teksitst esimese korraga aru, siis tähendab seda, et oled kogenud segaste mõtete lugeja. (See kõik oli Kai närvide rahustuseks).

Share:

6 kommentaari

  1. Jumalast selge jutt, või teise variandina on see võimalik, et jutt on siiski segane ja ma ise olen ka segane ja seepärast on ka jutt mulle arusaadav :D
     
    PS. Hea valik see labrador ;) Dzännu (loe: see labrador, kes Sulle ei meeldi) lehvitab :)

    VastaKustuta
  2. Ma pooldan seda sinu teist varianti, et ''jutt on siiski segane ja ma ise olen ka segane ja seepärast on ka jutt mulle arusaadav''. ilmselt nii ongi :D

    Ps: Mulle meeldib Janet, mina ei meeldi talle hoopis :D (nii palju kui tema minule) :D

    VastaKustuta
  3. Täiesti selge jutt, mis siin segast on? (ema kommentaar)

    VastaKustuta
  4. Ema on ka siis segane, kui jutt tundus selge (vabandust ema!) :)

    PS. Sa meeldid küll Dzännule, aga pead Temaga rohkem kudrutama ja usalduse võitma, siis võtab Su südamesõbrannade listi, kus hetkel hoiavad kohta siis loomulikult mina, Eret, Mac, Maria ning Tema treener :P

    VastaKustuta
  5. Need on geenid.. :D
    Eks ma siis järgmine kord hellitan Džännut :D

    VastaKustuta
  6. /me kiidab ka labraatori-idee kolme 6 käega (4 käppa + 2 kätt) heaks :)
    (Y)

    VastaKustuta