Nii väss

Kas teil on ka vahepeal selliseid perioode, kus lihtsalt oletegi reaalselt mitu päeva järjest nii väsinud kui üldse olla saab, igasugune magamine aitab ainult max mõneks tunniks? Minul vähemalt viimased 3 päeva on nii olnud (ka praegu üritan ennast üleval hoida, et see postitus siiski valmis saada). Tõsiselt väsinud, mul oleks vaja mingit korralikku 14-15 tunnist und. Vot siis ma oleks puhanud (kuigi ilmselt mitte kauaks). Ega ma neid numbreid huupi pannud, ma suudan väga vabalt magada nii kaua. Mul on kahju inimestest kes ei suuda :D
Lihtsalt igal pool kus ma ka poleks, tahaks kerra tõmmata ja magama heita. Koolis, kodus, igal pool kus selleks ka tegelikult võimalus olemas on. Ilmselt on üheks põhjuseks ka teise trimestri lõpp. Kuna reedel pannakse hinded välja, on kindlasti vaja kõik selleks päevaks korda saada. Ainult üks asi ongi veel jäänud (algul oli 8 tööd vastata). Mul on tegelikult hea meel, kui kõik võlad koolis on tasa tehtud. Kuigi nende tegemine võttis(võtab) ka tegelikult tublisti aega ära.
Muide, enne kui ma lõpetan, siis palun olge nii kallid ja nunnud ja armsad ja toredad ja palun palun kirjutage siia samma postituse alla (kellel kasutajat pole, saab anonüümselt kommenteerida) kõik ilusad, rahuliku tempo ja ilusa sõnumiga eesti keelsed laul(ud). Soovitatavalt nais-esitaja esituses. Otsin lauluvõistluseks laulu! Palun leidke see kaks sekundit, mis kulub kirjutamiseks ja jagage minuga laulude nimesid koos esitajaga! :)

Share:

6 kommentaari

  1. Mari Pokinen - Sõpradele

    VastaKustuta
  2. "Keegi tulla võib" originaal Heidy Tamme aga mulle meeldib rohkem Getter Jaani esitus saatest Laula mu laulu.

    VastaKustuta
  3. Aitäh! Kellel veel mõtteid, palun jaga neid minuga! :)

    VastaKustuta
  4. https://www.youtube.com/watch?v=u9FthG-XTYo
    Pole küll naislaulja, aga imeilus laul, mis kõlaks sinu esituses ka väga kaunilt :)

    VastaKustuta
  5. https://www.youtube.com/watch?v=4xWviTqSOjM
    Originaalis laulis seda tegelikult Helgi Sallo filmis "Mis juhtus Andres Lapeteusega"

    VastaKustuta
  6. või hoopis folki:
    vägilased https://www.youtube.com/watch?v=CVTPtJ4t68A
    kiritöö https://www.youtube.com/watch?v=nv8Sb6r3_Do

    VastaKustuta