Kas ainult Lindal juhtub? :D

Äsja juhtunu on minu enda jaoks niivõrd naljakas, et ma ei saa seda kuidagi jagamata jätta..Vaatasin rahulikult telekast oma saated ära ja mõtlesin, et käin veel enne magamaminekut pesemas ära. Panin siis vannitoa tule põlema, aga mis põlema ei läinud, oli ei miski muu kui vannitoa tuli, ainult pauku tegi!
Kuigi ega see mind ei peatanud. Kes siis pimedas hakkama ei saaks? Pesin ennast seal kottpimedas kenasti ära. Värgid särgid, kõik ilus, Linda puhas. Tulin oma tuppa kuivama ja netis senikauaks aega veetma kuni pea kuiv. No nagu ikka, tuli joogijanu, selleks oli muidugi vaja minna kööki. Noh, kuna ainult minu toas tuli põles ja see kööki valgust ei näita, siis panin ka köögitule põlema...mis samuti muidugi põlema ei läinud. Asja teeb lõbusamaks veel see, et ka esikust on elekter müstiliselt kadunud. 
Oh shiiiiit, külmkapp ju! Ma ei tea kas ajada sellepärast isa üles või mitte, aga vist ikka peaks, et külmkapp üles ei sulaks...Ainult Linda suudab :D
PS. Kas pole mitte huvitav, et just täna vaatasin Buratinot, ja just seda osa kus neil elekter ära läks...Uskumatuuuu lihtsalt!!!!!

Share:

1 kommentaari

  1. Jah, no tõesti, kes siis pimedas ei suudaks hakkama saada...beats me :D

    VastaKustuta