Ärge esitage liigselt küsimusi

Praegusel ajal, eriti viimastel nädalatel ajavad mind liigsed küsimused hulluks. Ei, ma ei räägi koolist või sõbraga näost näkku rääkides. Asi on Facebooki chat'is, mis sõna otseses mõttes ajab muu nii hulluks et lõpuks on lausa niiii naljakas.
Usun, et te ei saa päriselt aru millest täpsemalt jutt on. Lubage ma teen teile lihtsa näite, mis mind iga päev Facebookis ootab:
You ask too many questions!!

Sõber: Tsau
Mina: No tsauki
Sõber: Mis teed?
Mina: Söön õhtusööki :)
Sõber: Mis süüa on?
Mina: Riis kanakastmega
Sõber: Segan sind?
Mina: No otseselt ei sega aga, aga ilmselt ma väga aktiivselt praegu ei vasta
Sõber: Okei, siis tean
Sõber: Aga mis sa täna tegid?
Sõber: Kuku, kus oled?
Sõber: Halloooo??!?!?
Mina: Eemal olin netist
Sõber: Okei, aga mis sa täna tegid? Ja mis sa homme teed?

See näide on väga leebe, sest tavalised tekstivahetused on minu näitest 5-6 korda pikemad. Jep, peaaegu igale minu lausele järgneb uus küsimus. Palun lõpetage! See ajab päriselt hulluks. Ma ausalt ei viitsi kogu aeg seletada, mis ma täna tegin ja kuidas tegin ja mis oli selle eesmärk ja kuidas selle ära jõudsin teha ja mida nüüd edasi teen või millega ma nüüd tegelen. Õhhhhhh! Palun vältige sellised situatsioone. Kasvõi jaga oma muljeid tänasest päevast või räägi mõni aeg minuga ilma küsilauseteta. Selline nõme ülekuulamise tunne tekib, kui igale vastusele järgneb uus küsimus.
Ja üks asi veel. Kui ma parasjagu su kirjadele ei vasta, siis ei pea mu Facebooki vestluses niimodi spämmima: ''Hallo???, Kus oled??? LINDA!?!?, Sa ei taha minuga rääkida? :( LINDA??? Jäid magama? Kus oled? Juhtus midagi? Okei ma lähen magama, kui sa rääkida minuga ei taha :( Linda?????''
Tegelikult ka, inimesed, see pole okei. Ärge mind nüüd väga kurjaks pidage, aga lihtsalt, ma ei pea internetis 24/7 kättesaadav olema. Minus ei peitu inimest, kes iga telefoni hääle peale jookseks.

Share:

4 kommentaari

  1. Hah, siis Sul vähemalt minuga veab, sest ma ei viitsi absull inimestega rääkida :D Mind ausalt ei huvita isegi inimeste heietused...eriti, kui inimene suudab seda mulle ühe jutu korra ajal vähemalt 3x rääkida ja kolmel erineval moel. Miks te teete nii????

    VastaKustuta
  2. Linda! päriselt, sa oled üks toredamaid noorukeid, keda ma kohanud olen! Väga eluterve mõtlemisega.

    VastaKustuta